/ Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσες περισσότερες πωλήσεις θα κάνατε εάν το κατάστημα σας ήταν προσβάσιμο από κάθε γωνιά του πλανήτη; Ανοίξτε την πόρτα σε χιλιάδες πελάτες σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο κατασκευάζοντας ένα E-Shop. Στην Codename γνωρίζουμε ακριβώς πως πρέπει να γίνει μια κατασκευή e-shop ώστε εσείς να απολαύσετε όλα τα προνόμια που έχει να σας προσφέρει. Διαβάστε σε αυτή τη σελίδα πως θα αποκτήσετε το δικό σας αλλά και σε τι θα σας βοηθήσει.

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή
E-Shop

Από799€
Βασικό Πακέτο
  • Αρχική Σελίδα
  • Σελίδα Καταλόγου
  • Τοποθέτηση Κατηγοριών*
  • Πληρωμή κατά την παράδοση
  • 1 τρόπος αποστολής
  • Σελίδα επικοινωνίας
  • Σύνδεσμοι προς social media
  • Φόρμα επικοινωνίας
  • Χάρτης
Ξεκινήστε

Κατασκευή E-Shop – Τιμές

Το κόστος για την κατασκευή e-shop εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ας προσπαθήσουμε να τους αναλύσουμε. Φανταστείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας ένα φυσικό κατάστημα. Τα καταστήματα γενικά αποτελούνται από μία βιτρίνα, τα προϊόντα που εμπορεύεται, το προσωπικό που εργάζεται, και το ταμείο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί περίπου το ίδιο μοτίβο.

Η “βιτρίνα” του e-shop είναι το design του. Ο τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον επισκέπτη του εύκολη πλοήγηση και να προοθήσει σε αυτόν τα προϊόντα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν. Σύμφωνα με την ψυχολογία, ένα εύχρηστο και όμορφο e-shop αυξάνει τις πωλήσεις. Η σχεδίαση αυτή επιρρεάζει το κόστος της κατασκευής.

Παρουσίαση των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και η οργάνωση του είναι σημαντικές ενέργειες. Το κόστος της κατασκευής είναι επίσης εξαρτώμενο από αυτές τις ενέργειες. Συνήθως αυτό που επηρεάζει την τιμή είναι το πλήθος των κατηγοριών.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος της κατασκευής είναι το πλήθος και ο τύπος των τρόπων πληρωμής και των μεθόδων αποστολής. Οι πιο απλές εξ αυτών είναι η πληρωμή κατά την παράδοση και η παραλαβή από το κατάστημα. Σίγουρα όμως για τη σωστή λειτουργία του e-shop θα χρειαστούν περισσότερα, όπως πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αποστολή με συγκεκριμένη εταιρία κούριερ κλπ.

Αυτές είναι οι βασικότερες μεταβλητές που συνδέονται με το κόστος της κατασκευής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Σίγουρα όμως αναλύοντας αυτά δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια αναλυτική προσφορά.

/ Πως κατασκευάζουμε τα e-shops

Κατασκευή E-Shop με WordPress + WooCommerce

Στην Codename είμαστε εξειδικευμένοι σε διάφορες τεχνολογίες. Μια από αυτές είναι και η κατασκευή ιστοσελίδων με την πλατφόρμα WordPress και κατ’ επέκταση την κατασκευή e-shop με WordPress και WooCommerce. Οι πλατφόρμες αυτές είναι ανοιχτού κώδικα και επιτρέπουν την παραμετροποίηση και την εντελώς ελεύθερη χρήση όλων των δυνατοτήτων. Παρέχουν μέγιστη ασφάλεια καθώς αναβαθμίζονται τακτικά και ενημερώνονται για τις πιο πρόσφατες απειλές.