/ Κατασκευή Website

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στην Codename κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ανώτατης ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην αρχική επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε να καταλάβουμε ακριβώς τι ζητάει και να μπορέσουμε να το προτείνουμε ιδέες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καθυστερήσεις. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε το ποσοστό των ικανοποιημένων μας πελατών στο 100%. Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον πελάτη για να λαμβάνουμε feedback (ανατροφοδότηση) και να κάνουμε την όλη διαδικασία δυναμική. Δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει η Codename και επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας η οποία θα είναι σχεδιασμένη στα τα μέτρα σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Κατασκευή Website από την Codename

Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης

299
Βασικό Πακέτο
 • Αρχική Σελίδα
 • 1 επιπλέον σελίδα
 • Σελίδα επικοινωνίας
 • Σύνδεσμοι προς social media
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Χάρτης
Ξεκινήστε

Κατασκευή Ιστοσελίδας Επιχείρησης

599
Δυνατότητες του βασικού πακέτου +
 • Πλήρης δυναμική ιστοσελίδα
 • 5 εσωτερικές σελίδες
 • Κεντρικό διαδραστικό Slider
 • Σελίδα Gallery
 • Σύνδεση με newsletter
 • Σύνδεση με Google Analytics
Ξεκινήστε

Κατασκευή Ιστοσελίδας
Εταιρίας

949
Δυνατότητες του πακέτου Επιχείρησης +
 • 5 επιπλέον σελίδες
 • Video Gallery
 • Δεύτερη γλώσσα
 • Blog
 • Πεδίο Αναζήτησης
 • Speed Optimization
Ξεκινήστε

*Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ 24%

Κάθε πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

/ ορισμός

Τι είναι μια ιστοσελίδα;

Οι ιστοσελίδες είναι χώροι στο διαδίκτυο οι οποίοι παρουσιάζουν περιεχόμενο της εταιρίας, του προσώπου ή του οργανισμού τον οποίο αντιπροσωπεύουν. Το περιεχόμενο είναι συνήθως κείμενο, πολυμέσα, πληροφορίες ή ακόμα και ειδήσεις. Μια ιστοσελίδα αποτελείται συνήθως από μια αρχική – κύρια σελίδα και από επιμέρους σελίδες που η κάθε μια έχει και διαφορετικό σκοπό. 

Στην αρχική σελίδα συνήθως υπάρχει μια σύντομη περιγραφή της εταιρίας ή του προσώπου το οποίο την έχει. Επίσης περιγράφονται επιγραμματικά οι υπηρεσίες ή κάποιες πληροφορίες για το σκοπό του ιδιοκτήτη. Η αρχική σελίδα είναι σημαντική γιατί είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να περιέχει διάφορα πολυμέσα όπως εικόνες και βίντεο τα οποία είναι ευχάριστα και μαγνητίζουν το βλέμμα του επισκέπτη. Στην κύρια σελίδα υπάρχουν υπερσύνδεσμοι (links), οι οποίοι οδηγούν προς τις υπόλοιπες σελίδες. Με αυτόν τον τρόπο, στην πλειοψηφία των ιστοσελίδων, μπορεί κάποιος να κατευθείνει το κοινό του προς τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που θέλει να του δείξει.

Οι υπόλοιπες σελίδες μπορούν να επικεντρωθούν σε πολλά θέματα. Μια σελίδα μπορεί να δημιουργηθεί ώστε να περιγράφει την οντότητα – κάτοχο της ιστοσελίδας. Επιπλέον, μπορούν να κατασκευαστούν σελίδες για τις υπηρεσίες, μια για κάθε υπηρεσία η οποία θα την περιγράφει αναλυτικά ή μια συγκεντρωτική για όλες τις υπηρεσίες. Τέλος, στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει και η σελίδα της επικοινωνίας. Σε αυτή τη σελίδα καταλήγουν όλοι οι επισκέπτες που μετατρέπονται σε πελάτες. Υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας, φόρμες επικοινωνίας και πολλές φορές ένας χάρτης που δείχνει την τοποθεσία της επιχείρησης ή του οργανισμού.

/επιτυχημένη ιστοσελίδα

Τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστοσελίδες που προσπαθούν να λάβουν επισκέπτες. Επαγγελματίες και εταιρίες από όλους τους κλάδους έχουν τον δικό τους χώρο στο διαδίκτυο. Καθημερινά κατασκευάζονται και βγαίνουν on-line χιλιάδες ιστοσελίδες. Πόσες όμως από αυτές είναι πραγματικά επιτυχημένες; 

Τι σημαίνει “επιτυχημένη ιστοσελίδα”

Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα θα πρέπει να οριστεί το τι σημαίνει επιτυχημένη ιστοσελίδα. Η απάντηση όμως δεν είναι τόσο απλή διότι πολλοί παράγοντες συμβάλουν για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να αναλύσουμε τον στόχο του κάθε website. Ένα ενημερωτικό site έχει ως σκοπό του να προσελκήσει αναγνώστες όπως επίσης ένα site ενός φωτογράφου έχει ως σκοπό, οι επισκέπτες του να αγοράσουν τις υπηρεσίες του. Σε πολλές απο αυτές τις περιπτώσεις, παίζει μεγάλο ρόλο το περιεχόμενο το οποίο “ανεβάζει” ο επαγγελματίας ή ο διαχειριστής περιεχομένου. Είναι όμως μόνο αυτό ικανό και αναγκαίο ώστε να καταστήσει την ιστοσελίδα επιτυχημένη; Και σε αυτό η απάντηση είναι σύνθετη. Ένα καλό website πρέπει να έχει όμορφο design, πλούσιο περιεχόμενο, εύχρηστη δομή όπως επίσης πρέπει να είναι γρήγορο και διαρκώς ανανεομένο.