/ Κατασκευή Web App

Κατασκευή Web Εφαρμογών

Στην Codename αναλαμβάνουμε την κατασκευή web εφαρμογών για το νέο σας πρότζεκτ. Είναι η καλύτερη μέθοδος για τη δημιουργία εφαρμογών μικρής ή μεσαίας κλίμακας διότι είναι προσβάσιμη σχεδόν από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Φανταστείτε λοιπόν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή σας από κινητό, tablet, υπολογιστή ή άλλη συσκευή ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιούν. Κατασκευάζοντας μία εφαρμογή, δίνετε τη δυνατότητα στους χρήστες σας να τη χρησιμοποιούν από παντού. 

Εκτός από απλές web εφαρμογές, μπορούν να κατασκευαστούν ολόκληρα συστήματα διαχείρισης δεδομένων με τη μορφή web app. Κάντε την επιχείρηση σας πιο αποδοτική από ποτέ έχοντας ένα σύστημα για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της.

/ τι είναι ένα web app

Τι είναι η web εφαρμογή;

Μία εφαρμογή web μοιάζει πολύ με μια κοινή ιστοσελίδα. Αποτελούνται και οι δύο από σελίδες, κείμενο, εικόνες και άλλα πολυμέσα. Η διαφορά βέβαια είναι αισθητή διότι η ο ρόλος της κάθε μίας καθώς και η φιλοσοφία, είναι τελείως διαφορετική. Ο σκοπός μίας ιστοσελίδας είναι να ενημερώσει τον αναγνώστη. Πολλές φορές να επικοινωνεί τι πραγματεύεται το άτομο, ο οργανισμός ή η εταιρία που την διαχειρίζεται. Όπως και να το δει κανείς, μια ιστοσελίδα σπάνια κάνει το οτιδήποτε άλλο από μια απλή ενημέρωση, και αυτή είναι μια λέξη κλειδί. Η αντίστοιχη λέξη-κλειδί για την web εφαρμογή είναι η διαχείρηση.

Ένα web app δεν έχει ως στόχο του την απλή επικοινωνία, αλλά και την διαδραστικότητα. Δηλαδή μια εφαρμογή web μπορεί να δέχεται δεδομένα, να τα επεξεργάζεται και να τα επιστρέφει πίσω στο χρήστη. Μπορεί επίσης να κάνει κάποιες συγκεκριμένες διεργασίες ώστε να αντικαταστήσει μια περίπλοκη διαδικασία μιας επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαδικασίες γίνονται πολύ πιο γρήγορα και τόσο ο πελάτης σας αλλά και η επιχείρηση σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. 

Παραδείγματα Web Εφαρμογών

Ένα απλό παράδειγμα μίας εφαρμογής web είναι το σύστημα που έχουμε κατασκευάσει για τους πελάτες μας ώστε να μπορούν να βλέπουν την πρόοδο του έργου που μας έχουν αναθέσει. Σε αυτό το σύστημα, οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό μας και να ανταλλάζουν αρχεία, απόψεις και να επιλέγουν πως θα συνεχίσει η κατασκευή του project. Βλέπετε λοιπόν ότι υπάρχει κάποιο διαδραστικό στοιχείο σε μια εφαρμογή web. Άλλα παραδείγματα web εφαρμογών είναι η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών στο ίντερνετ για παραγγελία φαγητού από εστιατόρια, σύγκριση τιμών προϊόντων κλπ. 
Κατασκευή Web Εφαρμογών - web app
/ τελευταίες τεχνολογίες

Κατασκευή Web App με σύγχρονα εργαλεία

Οι τεχνολογίες για την κατασκευή οποιουδήποτε προγράμματος ή εφαρμογής αλλάζουν καθημερινά και ραγδαία κάθε μέρα. Οι κοινότητα της πληροφορικής είναι ο πιο αναπτυσσόμενος κλάδος στην εποχή μας. Κάποιες όμως τεχνολογίες έχουν ξεχωρίσει και χρησιμοποιούνται πολύ πιο συχνά από κάποιες άλλες κατά την κατασκευή web εφαρμογών και όχι άδικα. 

Το μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου είναι φτιαγμένο με την γλώσσα προγραμματισμού PHP. Δεν είναι τυχαίο βέβαια αφού υπάρχει και αναπτύσσεται από την προηγούμενη χιλιετία. Σίγουρα όμως δεν είναι η μόνη. Πολλοί προγραμματιστές αλλά και πελάτες προτιμούν για την κατασκευή web εφαρμογών τις τεχνολογίες React JS σε συνδυασμό με Node JS.  Η πρώτη έχει αναπτυχθεί από το Facebook και το ίδιο είναι κατασκευασμένο με τη χρήστη αυτής. Η κατασκευή web app μπορεί να γίνει και με πολλές περισσότερες οι οποίες μπορούν να βρεθούν με μια απλή αναζήτηση στο internet. 

    Έχετε στο μυαλό σας κάποιο project;


    Όποιο και να είναι το πρότζεκτ σας, ελάτε να το εμπλουτίσουμε και να κατασκευάσουμε κάτι απίθανο για την επιχείρηση σας. Εμπιστευθείτε την codename για την κατασκευή web app. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον προγραμματισμό και την εφαρμογή αυτού στις επιχειρήσεις είμαστε οι πλέον κατάλληλοι. Πείτε μας μερικά λόγια για αυτό που σκέφτεστε στην φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για λεπτομέρειες.